Идеи за оформяне на спалнята

В този пост сме събрали няколко съвета за това как да оформите леглото си като професионалист. Предлагаме ви някои идеи за това как да направите вашето легло да изглежда супер стилно и удобно.

Обърнете внимание на това как да направите леглото си от скучно красиво:

Двулицеви спални комплекти

Съвременните тенденция в спалното бельо налагат използването на двулицеви завивки с различни цветове и отпечатъци от двете страни. Това не само осигурява две възможности за основния дизайн на леглото, но и можете да променяте външния вид ежедневно. Това добавя фантастична допълнителна функция.

Одеялата

Одеялата са страхотен начин за декоративно оформяне на съвременните легла, но се уверете, че е сгънато в долната част на леглото. Добре е одеялото да изглежда по-неформално. Изборът на топло и меко одеяло е от съществено значение през есента и зимата.

Добавянето на добре координирано одеяло може не само да инжектира силен цветен елемент в декора на спалнята, но и да превърне леглото във фокусна точка на стаята.  Добавяйки подходящо одеяло и акцентни възглавнички ще направите незабавна актуализация в спалнята.

Възглавници за сън

Луксозните възглавници са от съществено значение за всяко стилното и модерно легло. Но колко? Три е магическо число в съвременния стайлинг за Единичните легла, Приста леглата и кръглите спални. В тези два случая със сигурност е добра идея да заложите на нечетно число. В противен случай, може да поставите към шест в Кинг или Супер Кинг легла. Смесете възглавничките в различни форми, цветове, дизайни и текстури за актуален вид и създайте оформление с небрежна аранжировка. Възглавничките също са чудесен начин за съпоставяне на дизайнерски елементи и различни цветове. Инвестирайте в калъфки за възглавници, които можете да сменяте сезонно, за да не се налага да харчите твърде много средства за нови възглавнички всеки път.

Възглавничките следва да помогнат на останалите елементи да комуникират по-добре по между си.

Най-често задаваният въпрос, свързан с оформянето на леглото, е дали възглавниците трябва да са над завивката или под нея.

Наслояването е ключово

Текстурата и наслояването са друга ключова тенденция. Целта трябва да бъде постигането на “съвременна елегантност”, затова използвайте различни слоеве и аксесоари с лек вид, които да не се открояват прекалено силно.

Асиметричната подредба на мебелите, съчетана с оригинална стенна декорация, ще допринесе за създаването на наистина уникален дизайн. Отдайте нужното значение на избора на място за инсталиране на удобна мека мебел за сядане в спалнята. Диван, фотьойл, кресло или пуф може да се постави, както в центъра на помещението, така и в определена област от него, като например до прозореца. Всичко зависи от формата и размерите на спалнята, както и от нейната обща квадратура. За визуално увеличаване на стаята, поставете малък гардероб на тясната страна, украсен с красиви огледала.

Източник: domo-tex.com

 

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *