Изкуството на къпането с правилната душ глава

Перфектното къпане под душа изцяло зависи от това как сте подредили душ пространството в банята си, но и от душ смесителите, които доставят и оформат струята за къпане. Затова е от съществено значение, при толкова голям избор от смесители за душ, да изберете най-правилния за особеностите на банята, която притежавате.

Желателно е смесителите в банята да се инсталират от майстор ВиК специалист. Той ще завърши окончателно това, което сте избрали като вид смесител за душа. Изборът обаче може да бъде проблем, с толкова много опции на пазара.

Единичната душа глава, най често от стената или тавана е статична. Тя се поставя и маркира по-тясно душ пространство, в което къпещия се просто влиза и се оставя на струята, която е оформена от вида душ глава. Можете да изберете и единична подвижна душ глава, която се поставя над главата, но може да се сваля и да се ползва като ръчен душ.

Две душ глави е много по-често срещана конфигурация в домашната баня, защото предлага две различни опции за къпане. Едната чрез статичната струя от горната душ глава и другата подвижна душ глава, чрез която можете да обхванете цялото тяло.

 Тръбно окачване или вградена душ система? Това също е дилема, която озадачава много собственици. Тръбното окачване е класическия начин да поставите две душ глави, статична и подвижна. Вградената душ система обаче ви дава възможност да инсталирате каскаден душ или голяма статична душ пита; не са рядкост и душ главите вградени в тавана, които имат дюзи създаващи усещане за дъждовна струя.

Душ панелите са друга съвременна алтернатива за обзавеждане на душ пространството. Освен конфигурация с душ глава и ръчна душ слушалка, те може да имат и дюзи за аеро или хидромасаж. Тази функция допълва по страхотен начин къпането като го превръща в релаксираща и здравословна процедура. Разбира се душ панелите са малко по-скъпи.

Толкова много избор в магазините или чрез онлайн пазаруването, често се основава на личното разбиране. Хората избират според бюджета си и възможността да имат качествена душа глава, по възможност с повече функции за струята. Все повече търсенето се насочва към съвършеното усещане при вземането на душ, защото по-този начин натрупаният стрес по-бързо се премахва, здравословната линия се поддържа по-лесно, и самото вземане на душ се превръща в изкуство.

Източник: https://banya-bg.com/

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *