Облечете се в синьо, ако искате да ви вземат на сериозно!

drehi-v-sinioСиният цвят е цветът на мечтателите, на нежните и лесно раними души. Дрехите в синьо провокират платонична любов, а не привличане на сексуално ниво. Облечената в синьо жена кара мъжете да й се възхищават отдалече и парира по-решителните им действия.

Всъщност, дрехите в синьо могат да ви осигурят доста романтични преживявания, тъй като пробуждат нежни чувства у противоположния пол. Облечете се в синьо и вие ще изглеждате изключително женствена и чаровна, но без да давате на мъжа основание за флирт.

Синьото има способността да успокоява и води до пълно психическо разтоварване. Фенове са му най-вече хората, които обичат да стоят настрана от шума и суетата. Те не се стремят да привличат внимание само за задоволяване на егото си, а предпочитат да останат в сянка и да изчакат подходящият момент, в който да блеснат заради спечелени с труд заслуги.

В същото време сините тонове са изключително правилен избор за бизнес облекло. По-тъмните нюанси се използват масово за изработване на различни униформи, което никак не е случайно. Облечени така, хората изглеждат стабилни и сериозни, провокират у останалите чувство за сигурност и те подсъзнателно им се доверяват.

Ето защо, ако ви предстои изпит или събеседване за работа, помислете за възможността да се облечете в синьо. Със сигурност ще направите нужното впечатление и ще се чувствате улеснени при постигането на желаната цел.

Синият цвят се счита за цветът на самоосъзнаването и самостоятелността. Той дърпа личността напред, като я провокира да си поставя цели и да се стреми да ги постигне. Затова и се счита за цвета на сериозните, достойни хора, които обичат да постигат всичко в живота сами, без да се оплакват или да се надяват на нечия милост. Те са горди и свободолюбиви, умеят да ценят както собствените си, така и чуждите постижения и се отнасят с необходимото уважение към тях.

 

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *