Идеи за оригинални подаръци с парти и шеговито настроение

Оригинални подаръци

Оригинални подаръци

Днес разказваме за онези дни, в които ни предстои нелеката задача да изберем подарък, но по един или друг начин отказваме да се спрем на поредната банална и не съвсем оригинална идея като дреха, часовник или дори още по-лошото – пари. Ето ги и нашите супер специални идеи за оригинални подаръци с парти и шеговито настроение. Всеки един от тях, категорично, си заслужава вниманието ви.

1. Гърмяща цигара
Тя може да и намек за някого, че е време наистина да откаже цигарите, а не само да не си купува такива и да иска от околните, както и шега за поредните опити на някого да спре да пуши. Идеята е и евтина, и шеговита! Можете да намерите такова нещо във всеки карнавален магазин!

2. Биберон пенис
С малко еротичен намек, подаръкът може да не е за всеки, но истинската душа на компанията винаги ще го оцени. Биберонът пенис е страхотна идея за изненада и за момче, което навършва пълнолетие и има нужда от не толкова сериозен, колкото на родителите си, старт за сериозния живот.

3. Гащи с дупе
Може би, едно пълничко момиче няма да оцени подаръка, защото хуморът ще отстъпи на обидата, но една супер слаба дама, която е вечно на диета най-накрая ще получи урок: някои хора наистина страдат от наднормено тегло и няма нужда от постоянни самоиронии за последно наддалите 500 грама.

4. Зарчета за секс
Зарчетата за секс са оригинална идея за подарък и за маниаците на тема хазарт, и за тези, които постоянно и по всеки повод говорят за секс. Нещо повече – този подарък е отличен и за двойка, която е в началото на връзката си, когато сексът все още е крайно страстен, а тръпката е като на покер масата.

5. Изкуствена кръв
Без значение дали ще я използвате, за да скроите номер, преди самия рожденик, на който ще правите подаръка, или директно ще му я поднесете, изкуствената кръв е класика в жанра на оригиналните и шеговити изненади за поводи и празници!

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *