Оформяне на красива прическа с ретро преса

красива прическа

красива прическа

Аз съм една от най-върлите фенки на ретро преси за коса и поради това реших да напиша една статия, в която да споделя опита си с всички жени, които имат интерес към създаването на красиви прически на вълни. Не се притеснявайте, няма да ви тормозя със сложни съвети, а ще дам само няколко лесно изпълними напътствия.

Ако целите, да се снабдите с бленуваните от всички представителки на нежния пол S-образни извивки е желателно да подготвите измитата коса на кичури за действие. Вземете пресата и работете върху всеки кичур прецизно и без напрежение. Задържането на пресата върху един участък, трябва да става за около пет секунди, но не повече.

Гледайте да оформите кичурите, като се придържате към максимална дебелина шест сантиметра и ги подхванете от корените вървейки към върха на косъма ви. Правете едно и също за всеки кичур, така че да получите задоволяващ краен резултат. Аз лично съм доволна от постигнатото, но ми отнема доста време, докато се оправя.

Приключвайки с кичурите, употребете вашата ретро преса за цялата коса към долния край, за получаване на финален супер ефект. Нанасянето на лак за фиксация, ще ви направи неотразима и забележителна, тъй че не се отказвайте в никакъв случай. Дори да не стане от първия път, продължете да експериментирате

Разполагате с опция за оформяне на по-големи вълни, но там времетраенето при използване на пресата е по-кратко при индивидуалните кичури. Плажните къдрици пък са направо задължителни за летния сезон и отново се постигат с добрата стара преса за коса. Въобще разчитайте на нея и ще постигнете истински чудеса.

И понеже обичам да експериментирам, отивам да пробвам някои нови прически, които научих на скоро от интернет. В случай, че остана доволна може да драсна някой друг ред, за да издам тайна. Засега толкова от мене изчезвам да работя върху себе си. Чао и целувки.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *