Пет успешни модни тенденции за по-пълни жени

PALNI-JENIДа бъдеш леко закръглена и пухкава дама за някои жени е прекалено огромно бреме и карма, от която не могат да избягат, но всъщност, тези фигури са не по-малко сексапилни и атрактивни. Нещо повече – смеем да твърдим, че голяма част от мъжката аудитория дори би предпочела по-пълничка и пищна жена пред тази, която ще е вечно изнервена от глад, ще си брои калориите по време на романтична вечеря и ще прилича на болна или анорексичка. Юот друга страна, пълните дами могат да изглеждат зашеметяващо, ако се спрат на конкретни модни тренодове, идеално пасващи на формите им. Ето за какво точно говорим…

  1. Рокля в стил пеплум

Става въпрос за впитатата кройка си разкроени – тип крила – парчета около талията. Това е идеалният силует за закръглени дами. Такава рокля ще подчертае пищните ви гърди и сочното дупе, без да ви прави неадекватни или смешни.

  1. Флорални мотиви

Без значение дали става въпрос за туника или ефирна блуза, риза или тениска, те ще ви освежат от раз и ще направят стила ви романтичен и харизматичен – нещо, което доста приляга на фигурата ви, не мислите ли?

  1. Бялата визия

Става въпрос за чисто бяла визия – от главата до петите, но с достатъчно добре подбрани кройки на леко разкроени панталони, широки рокли, поли с премятане и изобщо каквото още се сетите. Бялото ви освежава и запълва онази празнина в самочувствието, което знаем, че имате.

  1. Рокля скейт стайл

Някои я наричат балеринска рокля, други – роклята на принцесата – но в общи линии, схванахте за коя точно кройка говорим. По принцип, пълните жени силно трябва да наблегнат на роклите изобщо, но конкретно този силует ги прави изящни и прелестни, стилни и атрактивни!

Източник: KAPERE

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *