Подарък за мъж

podarak-majКак да изберем подходящ подарък за мъж

Обикновено си мислим, че е много лесно да се купят подаръци за близките. Да, но когато дойде време за същинското пазаруване, изведнъж осъзнаваме, че нямаме никаква идея от какво се нуждае или иска съответния човек.

За да не изпаднем в паника или да купим първото нещо попаднало ни пред погледа, предлагам кратък списък с подходящи подаръци за мъж.

  • Комплект химикалки – разбира се, в луксозна кутийка и специална изработка. Характерно за тези химикалки е, че са масивни и лъскави. Много мъже, особено на ръководни позиции, разполагат с такива писалки и ги използват при подписването на важни документи. Когато случаят изисква да бъдат на ниво.
  • Комплект химикалка и бележник – отново в хубава кутийка. Бележникът най-често е подвързан с кожа, а химикалката е с луксозна изработка.
  • Нестандартен часовник – той може да бъде антика, с нестандартна форма, ръчен, джобен или настолен. Въпреки че някои хора казват, че да подариш часовник не е на хубаво, ние смятаме, че няма нищо лошо в този жест.
  • Мъжки портфейл – дори и човекът да няма належаща нужда от смяна на портфейла, един хубав, изработен от естествена кожа и качествен аксесоар винаги е добре приет. Освен това вътре може да сложите и вашите поздрави в парично изражение.
  • Джобен нож – от тези с многото екстри, хубава дръжка и отлична изработка. Бъдете сигурни, че няма да служи само за украса.
  • Колекционерска количка – едва ли има мъж, който не се вълнува от автомобили. Ако намерите много рядък макет на ретро автомобил, едва ли ще има по-подходящ подарък за вашия човек.
  • Музикален подарък – най-често инструмент. Какъв – зависи от вас и предпочитанията на човека, за когото е предназначен подаръкът.
  • Комплект чаши – разбира се не за вода. За уиски, ракия, вино, а ако е лимитирана серия – още по-добре.

Както виждате, не е особено трудно да изберете подарък за мъж. Горните предложения са подходящи за всеки повод и всяка възраст.

Източник: http://music-shop.bg/barabani-udarni

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *