Цветът на бельото – има ли значение

 

cvetat-na-beliotoНа късмет ли ще бъде избраното бельо

Ако сте в подходящо настроение, може да прочетете каква символика носи определен цвят при бельото. След като вече сме привлекли вниманието ви и сте преровили шкафа си, за да проверите кой цвят преобладава, да започваме.

Бяло

Бялото носи усещане за свежест и чистота, а също и за хармония. Ако предпочитате този цвят при своето бельо, то вие търсите мир и спокойствие.

Червено

Огненият цвят е символ на страстта и романтиката. Отличен избор за специален повод, а това бельо ще ви направи изключително уверени. Ако и при вас преобладава този цвят, то вие сте страстна натура, която не се свени да привлича вниманието.

Розово

Носи послание за нежност и хармония. Ако го предпочитате, то вие сте чувствителна натура, търсеща разбирателство с околните.

Жълто

Жълтият цвят символизира благоденствието и добрата професионална реализация.

Този цвят не е от най-популярните при бельото, но ако сте решили да бъдете суеверни, облечете си жълто бельо при някоя делова среща или пък на Нова година и се надявайте бъдещите ви начинания да бъдат доходоносни.

Синьо

Синьото бельо носи вдъхновение и желание за спортуване. Ако сте му почитател, то вие сте точно такава натура, но ако не сте, нищо не ви пречи – купете си синьо бельо за мотивация.

Зелено

Цветът на природата и живота. Заложете на свеж зелен нюанс и се почувствайте в хармония със света. А ако вече сте му почитател, то вие сте любител на натуралното и сте в мир със себе си.

На който и цвят да се спрете или вече сте се спрели, знайте, че е много по-важно това бельо да е качествено, да ви е по мярка и, разбира се, да полагате правилните грижи за него.

Хубавото и добре избрано бельо е ключът към успешната визия.

Източник: http://jumbo-online.com

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *