Чантите: наръчник за избор на най-удобната чанта за работа в офис

chanta-ofisОт класическите чанти ‘за всичко по всяко време’ до новите тренди и функционални модели: какви са изискванията за избор на чанта за работа?

За една жена, днес да избере чанта, която да бъде полезна за работата в офиса е по- сложна задача отколкото в миналото. Ако преди моделите бяха ‘за всичко по всяко време’, днес, обаче, с десетките специализации, които разделят и разпределят една професия от друга; появата на технология, която въвежда нови работни инструменти, от съществено значение за професиите, различни от класическите бележници;  промяната в модата и стила, определят ангажимент в избирането на новата чанта!

Ключовите думи са практичност, комфорт и стил. Как да обединим тези три неща, като внимаваме за материала, цветовете и формите?

Практична чанта за работа трябва да може да съдържа всичко, което ви е необходимо; в зависимост от различните нужди,  може да има повече или по-малко джобове, с или без цип, които да имат форма и големина съответстващи на пропорционалното съдържание, за вашите документи и специфични инструменти.

Удобна чанта  следва да бъде лека и ергономична по начин, така че да не хвърля повече тежест върху раменете или върху ръцете. Запомнете, че тежестта на чантата не гарантира издръжливостта й. Затова е важно да се избере подходящата материя и обшивка: днешното производство предлага материи леки и издръжливи

Красива чанта е тази, която се харесва от пръв поглед. Идеалният вариант е да бъде в тон с облеклото, затова се избират цветове, които пасват на повече стилове, освен ако не изберете да си купите няколко чанти

Полезен съвет при закупуването на чанта за работа в офис може да бъде свързан с електронните устройства, които чантите пренасят. Днешните професии, упражнявани в офисите изискват повече мобилност и комуникационни аксесоари, и понякога се налага чантата да побира ноутбук, таблет, няколко смартфона – това изисква чантата да бъде освен по издръжлива, но и да бъде непромокаема.

Внимавайте и със закупуването на плоски дамски чанти със зле обшити  джобове, които могат да предизвикат неприятен за окото ефект, като позволят на по твърдите атрибути в чантата да я издуват или аксесоарите да излизат навън.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *