Кредоуеб– лекари споделят полезни съвети онлайн

Днес качествената информация трудно може да се достъпи онлайн. Ежедневно ставаме свидетели на публикации от социалните мрежи, които на всяка цена желаят да приковат вниманието ни, само и само да отворим сайта и да отчетем някакъв трафик.
В областта на здравеопазването и здравето, като цяло, нещата стоят по съвсем различен начин.

В областта на Интернет здравни съвети не липсват, при това информацията е достъпна безплатно и за всички, без ограничение.

Проект CredoWeb.bg е стартъп, който можем да наречем успешен, полезен, ценен.

С времето се утвърди като един от най-добрите, тъй като самите лекари, специалисти, доказали се в своята област, споделят, дискутират, разясняват на своите пациенти по удобен начин, а именно – дистанционно.

Електронната платформа за здраве Credoweb – connectinghealth ви очаква на адрес https://www.credoweb.bg

В случай, че сте практикуващ лекар, работите в здравния сектор, то е изключително важно да се регистрирате, тъй като по този начин ще следите най-новите щамове на грип, заболявания, както и лесно ще можете да се предпазвате от различни болести.

В секцията „ТЕМИ“  на проектът можете да откриете любопитна информация за най-развитите и популярни заболявания. Добавяйки и  богатата база от данни с лекари, болници, аптеки, стоматолози и много друга ценна информация, то можем да заключим, че проектът е една огромна електронна енциклопедия.

Благодарение на лесната навигация, мобилната версия, както и приложението, достъпно за Google Play и Android лесно можете да четете  най-новите статии с устройството, което най-добре Ви пасва – било то, смартфон, таблет, конзола, лаптоп, или друго устройство.

Шрифтът (големината и размерът) е съобразен с по-възрастната аудитори я и е удобен, ненатрапчив, т.е. можете дълги часове да четете информацията от сайта, без това да Ви създава дискомфорт.

Ако търсите медицинска информация, консултация, дискусия с лекар, то платформата е точно за Вас. Регистрирайте се като пациент и започнете да следите ежедневно актуалните новини и събития, теми и полезна информация. Гаранция е, че ще получите ценна информация в  областта на здравето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *