Български обувки „Zebra Online“ – впечатления

Zebra Online е една от най-старите български фирми, които се развиват в продажбата на български обувки. Фирмата е създадена през далечната 1993г. и притежава една от най-големите вериги магазини. Zebra Online е официален представител на всички производители в сферата на производство на български обувки и вносител на материали от Белгия, Испания, Турция, Гърция и Бразилия.

Българските обувки, които фирмата предлага са насочени към големи и малки фирми, които се нуждаят от качествени обувки на добра цена за своите служители.

боти

боти

Основната мисия на фирмата е насочена към продажбата на немски обувки, които да задоволят нуждите на своите клиенти. „Zebra Online“ разполага с голям екип от експерти, които внимателно следят за модните тенденции и нуждите сред обществото. Разширяването на бизнеса върви стремглаво нагоре с откриването на нови магазини в София и страната.

Информация и колекции

В сайта на фирмата всеки клиент има възможността внимателно да се запознае с цялата информация относно фирмата и услугите, които предлага. В категория колекции има разнообразие от модели за жени, мъже и деца.

Дамските обувки са с прекрасен дизайн, удобни и на добра цена. Ще намерите модели, които са строго официални и такива, които се използват за ежедневна употреба на работното място или след това за разходки.

Мъжките обувки са направени така, че всеки мъж да се чувства добре и на място в тях. Заложено е на типичните цветове черно и кафяво, които правят един мъж официален, стилен и добре изглеждащ.
Детските модели са закачливи и с удобни стелки за да могат малчуганите да се чувстват щастливи и да усещат мекотата на обувките.

Zebra Online предлага немски обувки, които са с най-високо качество и са насочени към всякакви групи от хора и няма възрастови ограничения. Основна цел на фирмата е да следи внимателно модните европейски тенденции и да вкара българите в крак с модата.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *