Коя съм аз

mirela-stankova

Привет на всички във виртуалното пространство. Казвам се Мирела Станкова и съм родом от Ахтопол. Много обичам морето и морския живот. За съжаление обаче от доста време съм далече от родния дом. В момента живея и работя във Варна. Родена съм през 1984 година. Имам по-малък брат, който много обичам.

Завърших Икономическия университет в морската столица. Сега работя в счетоводна кантора. Това беше и мечтата ми и успях да я постигна. За някои може би това е много суха и неприятна материя, но на мен ми харесва.

В личен план нещата са повече от добри. Имам сериозна връзка и човекът до мен ме кара да се чувствам най-щастливата жена на света. Съвместните ни планове са за дом и семейство. Приятелят ми се казва Иван и се занимава с йога.

Като казах йога, това е едно от хобитата, които обожавам. Ходя поне три пъти седмично на този спорт за да се тонизирам и отпускам. Пътуванията ми са голяма страст и заедно с Иван обичаме да обикаляме места, които не сме посещавали до сега.

Колекционирам магнити от всички кътчета на света, които сме обиколили. Надявам се в личният ми блог да намерите полезни статии на разнообразна тематика. Ще ми бъде много приятно ако се включвате с коментари по различни теми.