Красиви дами и в макси панталони


За лято и за зима панталонът е практичен за всяка дама. Той се предпочита от малки и големи, от елегантни и малко позакръглени. Това се обяснява с факта, че е много практичен и същевременно при комбинация с тениска, блуза или туника може да се оформи тоалет за всякакъв случай. Понякога дамите с размер плюс се замислят доколко е подходящ той за тяхната фигура.

Не си задавайте този въпрос, мили дами. Съвременните дизайнери са разработели прекрасни макси панталони, които със своята кройка предават елегантност на силуета. Правите макси панталони са решение за всяка дама. Този изчистен класически модел удължава фигурата и я прави стройна. Разбира се, изчистени са големите джобове, а вертикалните ивици визуално прикриват приятно закръглените бедра.
Девойките могат да си позволят и модели с широк крачол, ако разбира се, номерът им не е много голям. Тези с номер плюс е желателно да се придържат към правия модел, за да не добавят излишно обем към бедрата си.

Както за всяка дреха, така и за панталона е важен не само модела, но и размера. Само правилния модел с точния размер ще ви осигури комфорт и самочувствие. Прекалено тесните ще очертаят всяка гънка по тялото, а широките – ще добавят обем. Казахме, че правилното съчетаване на панталона с макси блуза или макси туника води до оформяне на красив тоалет, а това определя и присъствието на макси панталони в гардероба на всяка пищна дама. Дизайнерите обръщат внимание и на използваните материи и цветовата гама при изработката на тази практична дреха.

Интернет предоставят възможност да се избере подходящия модел панталон и онлайн. Може да разгледате предложенията на различните онлайн магазини. В каталозите им ще откриете голямо разнообразие от макси панталони. За спортен тип дами има интересни предложения на спортни модели, както и на дънки и джинси. Има прекрасни модели за работа, за спорт и разходка. Поръчка за макси панталони може да направите онлайн и да си уговорите доставката. Цените са приемливи, а често се предлагат и сезонни промоции. Избраният модел с аксесоарите към него – шапка, шал, чанта ще ви накарат да се чувствате приятно и привлекателна.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *