Мече от рози: Какво е това?

По прозорците на флористичните салони и в магазините се появи чудно подаръчно животинче – очарователно мече от рози, направена от много малки розички. Мечето от рози е новост, което веднага придоби и спечели много фенове.

Какви са характеристиките на този сладък и ярък подарък?

Мечето от рози не са лесни за правене: над 500 цветя от специален материал – фоамиран – са залепени ръчно към основата.

Абсолютна безтегловност на продукта, въпреки видимия визуален обем.

Мечето от рози е издържливо на силни прегръдки и случайни падания и дори можете да го подарите на дете, което да си играе с него.

Такъв подарък съчетава два знака на внимание, които не губят своята актуалност: това е едновременно сладко мече и море от цветя.

Въпреки че нищо не може да замени нежността и аромата на живото цвете, мечето от рози е в състояние да зарадва любим човек за дълго време!

Мечето от рози се различава не само по оригиналност и красота, но и по издръжливост. С подходящи грижи очарователното мече от рози ще ви радва дълго време.

Какво е това?

Мечето, изработено от рози, е не само прекрасен подарък за всяко тържество, но и новаторство в дизайна. Може хармонично да се впишат във всеки стил. Да подчертаят с акцент – темата на празника, изискания вкус на организаторите, които ще създадат специална атмосфера и ще подчертаят важността на този ден. Само на https://mecheotrozi.com/ ще откриете голямо разнообразие от различни цветове и размери.

Мечето може да бъде допълнение към основен подарък, вместо букет цветя. Но само по себе си това е оригинален подарък, който няма да остави получателя безразличен. Винаги ще зарадва. Ще ви напомни, че сте подходили към избора на подарък с въображение и топлина.

Тази композиция от свежи цветя трябва да се полива редовно, така че да се запази своя представителен вид в продължение на поне няколко седмици. В този случай цялата грижа се състои в периодично отстраняване на праха от венчелистчетата.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *