Пътна помощ в Софийска област

Съдейки по дългогодишния ни опит в ремонт на автомобили на място в София, най-често срещаният проблем, пред който са изправени шофьорите, е отказът на която и да е система за сигурност.

Това може да бъде аларма, имобилайзер или друго. Защо системите за сигурност се провалят толкова често? Причините за това могат да бъдат много, вариращи от некачествена инсталация или изтощена акумулатора до силни радиосмущения близо до колата. Затова при нужда от пътна помощ в София или Софийска област се свържете с нас!

Предлагаме услугата „ремонт и деактивиране на алармата с отпътуване за София“. Изправени сме пред аларми като StarLine (Starline), Scher-Khan (Sherkhan), SHERIFF (Sheriff), MAGIC SYSTEMS (Magic systems), MONGOOSE (Mongoose), COBRA (Cobra), PANDORA (Pandora), BLACK BUG (Black bug), Skybrake (Skybreak) , MED (мед), Pandect (Pandect), каракурт (каракурт) и др. , всеки ден, в продължение на години.

Ето защо, ако имате някакви проблеми със стартирането на двигателя на автомобила, обадете се на нашата компания! За специалист няма да е трудно да отключи някоя автомобилна аларма.

Пътна помощ в София

Всеки модерен автомобил е оборудван със стандартна система за сигурност (имобилайзер). Следователно всеки автоматичен ключ има чип (транспондер). Ако имобилайзерът не разпознае своя чип ключ, колата просто няма да запали. Необходимостта от програмиране и производство на автомобилен ключ с чип може да е необходима в различни случаи.

Това е опит за кражба, изгубени ключове, десинхронизация на имобилайзера, подмяна на ключалката на запалването и т.н. Предлагаме услугата „ програмиране и изработка на ключове за кола с посещение в София”.

Нашите специалисти имат богат опит и най-модерното оборудване за работа с ключове на автомобила, ключалки за запалване и контролни блокове.

Ето защо, ако трябва да стартирате автомобила след опит за кражба, направете дубликат на ключ, направете чип за автоматично стартиране, изтрийте информация за изгубен ключ от имобилайзер, синхронизирайте ECU, след като го смените с нов или използван, възстановете ключа към ключалката след пълна загуба.

Какво да направим ако акумулатора ни се изтощи?

Всеки шофьор може рано или късно да се сблъска с проблема с изтощен акумулатор. И това обикновено се случва в най-неподходящия момент. Представете си ситуацията.

Бързате на работа и когато се опитате да запалите колата, стартерът мълчи или се чуват някакви неясни щракания изпод капака . Това обикновено означава, че акумулатора на автомобила е изтощен.

Ако не можете сами да се справите със ситуацията, предлагаме да се обадите на специалист от нашата пътна помощ, който да запали акумулатора на автомобила. Отпътуването на екипа се извършва в рамките на 15 минути до всяка област на София.

 

 

Как е правилно да запалите вашият автомобил?

Не забравяйте да изключите колата, от която ще “запалите” и да свържете клемите на акумулатора на колата си с клемите на колата която подава ток.

При свързване проверете полярността и херметичността на проводниците   към клемите на акумулатора.

Стартираме двигателя на автомобила-донор и го оставяме да работи 5-10 минути. Това е необходимо, за да може акумулаторът ви да се презареди малко, което значително ще опрости стартирането на двигателя и ще намали натоварването на автомобила, от който го запалваме.

Изключваме двигателя, изключваме запалването на донорската кола и стартираме колата.

Ако не се е получило първият път, тогава процедурата трябва да се повтори.

Внимание, бъдете внимателни!

Не се опитвайте да запалите автомобил, когато автомобилът-донор работи.

Това може да причини сериозни щети на автомобила.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *