Колко струва рециклирането на дизелови дюзи

При установена необходимост от рециклиране на дюзи, обърнете се към специалистите ни в София Дизел Център.

При нас можете да разчитате на качествен и съвестен ремонт със заводско качество на дюзи Bosch, Denso, Siemens VDO, Delphi, Lucas.

София Дизел Център е оторизиран дизелов сервиз, който предлага прецизен ремонт и рециклиране на дюзи на достъпни цени за българския потребител.

Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти висококачествено свършена услуга от опитен и квалифициран инженерен екип. Ние подхождаме с внимание и прецизност към всеки един ремонт и това е само малка част от условията, на които нашата модерна ремонтна база отговаря за рециклиране на повредени елементи по горивната система на дизеловите автомобили.

Цена за рециклиране на дюзи

Ние рециклираме достъпно и експресно дюзи на всички автомобили, а именно:

Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.

Работим на достъпни цени, спазваме сроковете, като при нужда можем да извършим и експресна ремонтна дейност за Вас.

Кога може да стане ремонта/рециклирането

За нас е важно да можем да Ви съдействаме възможно най-скоро. Ето затова не е необходимо да запазвате предварително час. В нашия сервиз приемаме на момента помпите и дюзите и се предават на нашите специалисти.

Правим ли диагностика на автомобила?

Не предлагаме тази услуга – при нас пристигат само свалени помпи и дюзи, които следва да се проверят. Нашият екип не може да се ангажира с диагностицирането на Вашия автомобил.

В нашия дизелов сервиз използваме само ново поколение комън рейл стендове за прецизно тестване на дюзите до 2500 бара спрямо указанията на производителя.

При необходимост извършваме частично или пълно рециклиране на дизеловите дюзи.

При въпроси или връзка с нас, очакваме Ви на 0700 107 30

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *