Кое им е образователното на дървените играчки

„Искам да е безопасно, искам да няма малки частици, искам да я харесва и да си играе с нея, искам и да е образователно. Добре де, коя е тази играчка, която комбинира всичко това?“

Точно този въпрос си задава масовата българска майка, когато дойде време да се купуват играчки. Стига сме се притеснявали за този момент и нека не възприемаме купуването на играчки сякаш идва краят на света.

Защо да изберем дървени играчки

В текста ще се представят три вида образователни и безопасни дървени играчки, които ще помогнат на детето ви да учи докато играе, а на вас ще дарят спокойствието, от което понякога имате крещяща нужда.

Трите вида играчки можете да намерите съвсем спокойно в онлайн магазина на Malchugani.com. Там ще откриете и още много предложения за вашето дете, а и за подаръци за неговите приятели.

  1. Играчки със строителна насоченост

Ако имате момченце, то със сигурност баща му понякога си позволява да го „открадне“ и да го позанимае с т.нар. „мъжки неща“. Да му покаже мъжките играчки, да ритат топка в близкия училищен двор, да покарат колело, за да придобие важни знания малчуганът още в крехка възраст.

Какво по-хубаво от това детето да учи докато играе с усмивка на лице? Със сандъчетата с инструменти, с различните модели конструктори, вашия малък мъж ще започне да тренира своите перфекционизъм, ловкост и ще усъвършенства всяка своя архитектурна идея.

Това е важно за придобиването на самочувствие в мъника и това да го направи по-уверен сред връстниците си. Нима това да разбираш от коли и строителство не са сред най-важните неща за един мъж?

  1. Дървени сметала, домино и т.н.

Помните ли, когато и ние – родителите, бяхме малки и гледахме как възрастните пресмятат големи цифри, които ние дори не можехме да прочетем. Чудихме се как успяват да го правят с лекота.

Истината е, че както всяко нещо, добрите математици не започват да смятат с големите 5-цифрени числа още в началото. Най-вероятно някъде там, в тяхното детство, някой техен предвидлив роднина е купил точно това, от което детето му е имало нужда – сметало.

Това далеч не е единствената образователна играчка, предлагана в онлайн магазина на Malchuagi.com. Стенните игри за смятане и учене на буквите от азбуката, сортерите за стена, както и цифровите лабиринти, също са прекрасен начин да подсилите образователния ефект на игрите, с които снабдявате детето си.

  1. За по-музикалните

Дори ако забележите, че в детето ви се проявяват дадености, които не се виждат у всеки – музикални или певчески, например, то вие сте длъжни да поощрявате това. Снабдете малчугана с различни музикални инструменти като дървено пиано, китара или детско барабанче.

Постоянните тренировки ще подсилят качествата на детето ви. Скоро след това суровият талант ще започне да излиза наяве.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *