Удобния офис стол – 3 ползи за здравето

Дали ни харесва, или не – офисът е мястото, на което прекарваме 90% от времето си. От това излиза, че реално той е вторият ни дом, така че трябва да осигурим тамошния си комфорт.

Едно от най-обичайните места, на които можете да заварите съвременния човек, е именно офис стола му. Там той чете, пише, отмята служебни ангажименти, говори по телефона, мечтае, яде и прави планове за бъдещето, но при какви условия върши всичко това.

Замисляли ли сте се дали работните условия, които ви дава работодателят са възможно най-добрите? Ако не са, чудели ли сте се какво можете да направите по този иначе важен от здравословна гледна точка въпрос.

Къде да намерим удобни офис столове

Евтини столове за офис за фирмиПри работа с компютър, например, заемането на правилна стойка е само една малка част от комплекта мерки за по-добро развитие на телесната стойка. Друга голяма част от уравнението се заема от качествения офис стол, така че не позволявайте да правят компромис с вашето здраве – покажете този текст на шефа си.

Ако не му трябва предварително убеждаване по темата, директно му покажете сайта на Antares-bg.net и бъдете сигурни, че впечатлен от достъпните цени, той ще иска да види секцията с контакти. Следващата му стъпка е да поръча от качествените продукти, за да ви снабди със столове, които да бъдат основен съюзник в постигането на добри показатели на здравословното ви състояние.

Ако все пак му трябва някаква процедура по убеждаване, то нека прочете същността на този текст – трите причини за това защо удобният офис стол е нещото, от което се нуждае всеки служител в неговата образцова фирма.

Полза #1: Дизайнът е важен, но обърнете внимание на усещането при седене

Основната грешка, която правят повечето хора, е да се стараят да постигнат перфектен синхрон между цвета и шарките на дамаската на стола, та съвсем забравят за основната му задача – да бъде удобен, да има подвижни на височина подлакътници. Т.е., трябва столът да бъде толкова удобен, че да не прави проблеми при престой от около 7-8 всекидневно.

Полза #2: Когато столът е удобен, работата е по-качествена

Шефовете често се опитват да спестяват от тази фаза със закупуването на офис столове, но бъдете сигурни, че тази точка ще им хареса от наименованието до последния препинателен знак. Ще им е приятно да прочетат, че всъщност качеството на свършената работа ще се повиши многократно ако вие – неговите служители вършите задълженията си на удобен стол.

Полза #3: Имиджът ви расте

Ако служителите ви работят на наистина хубави столове, то те ще бъдат нетърпеливи да разкажат на приятели и близки, че в офиса шефовете са загрижени за това персоналът да е обезпечен от към оборудване и елементарни нужди – каквато е удобният стол.

Ако шефът ви вече е в графата „Загрижени“, то сега е моментът да му покажете и правилното място, от което да поръча достъпната промяна в офиса – Antares-bg.net.

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *