За какво да внимаваме, когато се възползваме от коли под наем

Ако днес за пръв път ви предстои да наемате коли под наем, навярно все още не сте наясно с това на какво трябва да обърнете съсредоточено внимание. Вярваме, че тази статия ще изиграе ролята на полезен съветник за всички вас, които все още не са си патили от некоректни рент а кар фирми. Ето и някои от топ съветите, които съветваме да не подминавате с лека ръка.

Съвети при избора на коли под наем

1.     Винаги правете резервацията възможно най-рано

Нека не забравяме, че във всяка една сфера съществува така нареченият пиков период. Що се отнася до фирмите за коли под наем в София, то най-натовареното време е през летните месеци от годината.

Рент а акр фирмиАко искате да избегнете разочарованието от това да не можете да управлявате превозното средство, което желаете, то съветваме седмица – две преди това да извършите необходимата резервация. Тогава е напълно вероятно и да се възползвате от далеч по-примамлива цена, тъй като повечето фирми предлагат отстъпки за ранна резервация.

2.     Винаги избирайте превозно средство, спрямо личните си нужди

Когато сте решили да пътувате със семейството си на почивка през зимата с ясното намерение да покарате ски в любимия си курорт, то със сигурност видът на автомобила би могъл да ви спести не малко излишни тревоги и проблеми.

Затова е важно да подходите разумно и да посочите превозно средство, чиито багажно отделение е достатъчно голямо, за да побере всичкия онзи багаж, който обикновено ни съпътства по време на ски почивка.

Освен това трябва да се замислим за това къде ще превозваме ски оборудването. Желателно е превозното средство да бъде с багажник на покрива, където можем да поставим всички онези обемисти принадлежности.

Не се подвеждайте по цената на автомобилния наем, както правят един не малък процент от гражданите. Като резултат от това получават мини автомобил, който със сигурност не е в състояние да им гарантира комфорт и удобство по време на пътуването, а понякога то би могло да се окаже много по-дълго от очакваното.

3.     Заявяване на повече контактна информация по време на самата резервация

Едни от най-често срещаните клиенти на рент а кар фирмите са хора, които се връщат от чужбина или заминават в друга страна. Тогава е желателно да оставите колкото се може по-обстойна информация, тъй като понякога полетите могат да бъдат отменени или с голямо закъснение. Ако не се появите навреме, то вероятно е фирмата, където сте резервирали, да остане с впечатление, че сте се отказали от резервацията си.

Ние ви предлагаме да изберете коли под наем от SpeedyCars.eu. Гарантираме, че там ще попаднете на безупречни превозни средства, които да ви разхождат навсякъде, без никакви притеснения!

Получавай всички публикации на имейла си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *